TURISM

Incepe Carnavalul de la Venetia: Cati turisti ar putea participa

23 ianuarie 2016, ora 12:38 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
carnavalvenetia.jpg
Toate canalele, străzile, pieţele şi fiecare colţişor al Veneţiei se transformă prin culoare, muzică, mister şi bună dispoziţie într-o uriaşă scenă pentru nesfârşitele spectacole şi petreceri ale carnavalului. Cu o tradiţie de mai mult de opt secole, din 1979, de când este organizat în fiecare an, carnavalul practic s-a globalizat şi este tot mai mult legat de toate culturile lumii.

Între 23 ianuarie şi 9 februarie 2016,  mai mult de un milion de oameni vor veni la Veneţia în căutarea libertăţii de a petrece zi şi noapte.

Carnavalul are în fiecare an o tema pe care o respectă toate balurile, banchetele, concertele, paradele sau concursurile. Şi programul este foarte divers, de la concursul pentru cea mai frumoasă masca a unui copil, până la balurile care se ţin lanţ şi la cel mai exclusivist banchet, unde biletul de intrare costă sute de euro şi trebuie rezervat cu mult timp înainte. În prima şi în ultima zi de carnaval sunt cele mai frumoase parade, scrie stir.tvr.ro.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 30 Iulie 2021, 01:08
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter