- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Care e cel mai mare aquapark interior din Europa. Este la doar doi pași de România

16 Jun, 12:09 • Alexe Raluca
Dacă nu ști ce să faci vara asta, poți merge în Ungaria, dar nu oriunde, ci la cel mai mare parc acvatic acoperit din Europa! Complexul cu 17 piscine, dintre care 15 deschise pe toată durata anului, își așteaptă vizitatorii.
Care e cel mai mare aquapark interior din Europa. Este la doar doi pași de România

Drumul până la Budapesta nu e foarte lung, așa oricine se poate răcori în complexul acvatic Ramada Aqua Hotel, stabiliment de patru stele, unde sunt cele mai frumoase distracții din Europa, ce funcționează tot timpul anului, indiferent de vremea de afară.

Citește și: Un nou aquapark va fi construit în România! Când va primi turiști investiția de 30 de milioane de euro

Care e cel mai mare aquapark interior din Europa

Care e cel mai mare aquapark interior din Europa piscinele de la Ramada Aqua Hotel sunt de toate felurile și dimensiune, atât pentru copii, cât și pentru adulți, însă de departe cea mai mare atracție este piscina cu valuri unde se poate face surf. Există și instructori pentru acest sport, așa că îți poți lua o placă și să te apuci să te dai pe valurile artificiale din acest parc incredibil. Un curs de o jumătate de oră de surf costă 2.000 de forinți, dar dacă vrei să ai parte de senzații și mai intense, poți urma lecții de scufundări de la scafandri profesioniști, cu prețul de 9.900 de forinți pentru patru ore de curs.

La Ramada Aqua Hotel găsești piscine pentru copii, saune, piscine de înot, tobogane cu apă de toate formele și dimensiunile, tobogane unde te dai cu colacul sau fară, terenuri de volei, aparate de gimnastică și fitness, precum și un spa dotat cu tot ce are nevoie, de la aromaterapie, la săli de masaje. În hotel se găsește și biliard, darts, cameră de joacă pentru copii, dar și un restaurant cu mâncare tradițional ungurească, dar și cu diverse sortimente internaționale.

Întregul complex oriental se întinde pe aproape 9 hectare, iar hotelul are 309 camere. În funcție de numărul de persoane poți opta pentru un apartament sau pentru o cameră. Gazdele au pe site mai multe oferte speciale de cazare, pentru familii cu unul, doi sau mai mulți copii. Prețurile de la cazare și masa diferă de la cameră la apartament, dar toate sunt disponibile pe siteul parcului, care are meniu și în limba romană: http://www.aqua-world.hu/ro

Citește și: Un aqua-park de 35 de milioane de euro urmează să fie construit în Maramureş. Va fi amenajat pe o suprafață de 32.684 mp FOTO