- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Restaurantul din Mykonos unde NU trebuie să mergi. Clienți păcăliți de 810 dolari. Notele de plată „umflate” cu sute de euro

09 Feb, 18:10 • Polojan Tudor
Doi turiști au avut parte de șocul vieții lor după ce s-au oprit să ia masa la un restaurant în Mykonos. Nota acestora era de 3 ori mai mare decât se așteptau.
Restaurantul din Mykonos unde NU trebuie să mergi. Clienți păcăliți de 810 dolari. Notele de plată umflate cu sute de euro

Cuplul american a primit o notă de plată în valoare de 860 de dolari. Totul după ce au consumat un fel de mâncare și au servit o băutură la unul dintre cele mai cunoscute restaurante din destinația grecească Mykonos, scrie ziare.com.

Proprietarul localului își ia apărarea atât lui, cât și prețurilor pe care acesta le aplică. Acesta spune că restaurantul său din Mykonos  este unul „de lux”.

Jessica Yarnall, în vârstă de 31 de ani, și Adam Hagaun, în vârstă de 30 de ani, sunt doi americani din Montana, care au povestit pățania lor de la DK Oyster, restaurantul din Mykonos. Au făcut acest lucru cu scopul ca ceilalți turiști care ajung acolo să fie atenți și să nu ajungă în situația lor.

Mai citește și: 50.000 de euro pentru fiecare român! Condiții de eligibilitate pentru a obține banii în 2023

Au plătit 810 euro pe o masă în Mykonos / sursa foto: revistapegn.globo.com
Au plătit 810 euro pe o masă în Mykonos / sursa foto: revistapegn.globo.com

Crabul din Mykonos costă

Cei doi au consumat 4 picioare de grab, o salată grecească și câte o băutură. Personalul le-a prezentat o băutură „shot glass” la prețul de 26.80 dolari, care părea a fi un mojito. În schimb, băuturile lor costau 107 dolari.

În meniu, picioarele de crab par că sunt la prețul de 40 de dolari. Ei bine, acei 40 de dolari se plătesc doar pentru o cantitate minimă care trebuie consumată, restul calculându-se la finalul mesei.

„Erau chelneri afară care încercau să facă oamenii să intre. Ne-au întrebat dacă vrem să mâncăm și am spus că vom lua o băutură.
Am cerut un meniu cu prețuri pentru a mă asigura că se încadrează în gama noastră de prețuri. Meniul ne dădea impresia că este un loc foarte accesibil pentru a mânca.
Ne-am așezat și am discutat dacă să mâncăm sau nu. Au fost foarte insistenți. Ne-am gândit că poate așa este tradiția la ei și nu am vrut să fim nepoliticoși.
Am întrebat ce ne recomandă și au spus că picioare de crab și o salată grecească, așa că am spus bine, stați să ne gândim, da ei deja au început să aducă pâine. Ne-am gândit că, în cel mai rău caz, ar fi 300 de dolari. Ne așteptam să fie un pic mai scump, dar nu atât de mult pe cât a fost, având în vedere calitatea mâncării”, a scris Jessica.

Te-ar mai putea interesa și: Salon de manichiură în incinta primăriei. Angajatele își făceau unghiile în timpul programului. Un consilier local a surprins totul

Pasionat de tot ce înseamnă viață, de la scris până la bucătăria internațională, de la fotografie la istorie, de la muzică la abstract. Cu o dorință arzătoare de a spune lucrurilor pe nume, ... citește mai mult