- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Trei tratamente faciale de primăvară cu rezultate imediate! Descoperă-le beneficiile miraculoase în cel mai fabulos loc din Ungaria

18 Mar, 16:00 • Cornel Ghimeșan
Primăvara este anotimpul renașterii și al schimbărilor. În această perioadă, oamenii își doresc să adopte un stil de viață nou și să își creeze o nouă rutină astfel încât să întâmpine sezonul cald așa cum se cuvine. Tratamentele faciale de primăvară fac parte din topul micilor trucuri la care doamnele și domișoarele apelează pentru a avea un ten mai curat, mai hidratat și mai luminos. Noi am descoperit trei tratamente faciale fabuloase care au rezultate imediate și de care te vei îndrăgosti iremediabil. Te poți bucura de beneficiile lor miraculoase la hotelurile din lanțul Adventor Hotels din Ungaria, un loc fabulos, unde îți vei regăsi liniștea și echilibrul.
Trei tratamente faciale de primăvară cu rezultate imediate! Descoperă-le beneficiile miraculoase în cel mai fabulos loc din Ungaria

Trei tratamente faciale de primăvară cu rezultate imediate! Tratamentele faciale oferă foarte multe avantaje celor care beneficiază de ele. Pe lângă inducerea stării de relaxare, acestea au un aport important în îmbunătățirea vizibilă a tonusului, texturii, dar și a aspectului pielii.

Citește și Ce este masajul aromaterapeutic! Descoperă-i beneficiile în cel mai genial loc din Ungaria

Trei tratamente faciale de primăvară cu rezultate imediate!

Mai mult, tratamentele faciale contribuie la îmbunătățirea circulației, optimizează sănătatea celulară și promovează producția de colagen și elastină, proteine cheie pentru sănătatea și frumusețea pielii tale.

Dacă după o iarnă lungă, tenul tău nu mai arată așa cum îți doreai și vrei să redobândeși frumuseția și elasticitatea pielii, ori pur și si simplu vrei să previi apariția îmbătrânirii acesteia, noi îți recomandăm să apelezi la trei tratamente faciale de primăvară care au rezultate imediate.

Descoperă cele mai fabuloase tratamente faciale la Adventor Hotels din Ungaria

Hotelurile Greenfield Hotel Golf & Spa Superior, Sirius și Fagus Sopron Conference & Spa, din lanțul hotelier Adventor Hotels din Ungaria sunt locul ideal, unde poți beneficia de astfel de tratamente faciale și nu numai.

Totodată, acestea îmbină perfect conceptul de lifestyle și sănătate, precum și cel de includere a unor practici și tratamente ce țin de wellness și prevenție. Iar odată ce le-ai trecut pragul îți vei dori să revii de câte ori vei avea ocazia.

Revenind la tratamentele faciale pe care trebuie neapărat să le încerci în această primăvară în hotelurile din lanțul Adventor. Noi îți propunem trei tratamente faciale care au efect imediat și care nu doar că îți vor readuce frumusețea de odinioară a pielii, ci îți vor conferi o stare de relaxare și de bine ce va persista mult timp.

Primul dintre ele este tratamentul hidratant Cell Vitale cu terapie cu celule stem de trandafir alpin cu aloe vera și nucă de cocos, de care poți beneficia la centrul SPA al hotelului Greenfield Hotel Golf & Spa Superior.

Acest tratament hidratează pielea și previne evaporarea conținutului de umiditate al pielii. Potrivit reprezentanților centrului SPA, cel mai eficient ingredient activ al acestui tratament este aloe vera, care conferă pielii un efect de calmare și de regenerare.

De asemnenea, extractul de nucă de cocos catifelează, netezește pielea și redă strălucirea naturală a pielii. După un astfel de tratament care dureză 60 de minute, pielea va fi hidratată, moale și reînnoită.

Al doilea tratament care are efecte miraculoase asupra pielii feței este: Tratamentul facial hidratant esential pentru piele normală/uscată 60′ de care te poți bucura la centrul SPA al hotelului Fagus.

Acest tip de tratament este ideal dacă ai pielea uscată, dezhidratată sau cu deficit de lipide. Experții centrului SPA spun că acest tip de tratament este eficient de hidratare poate restabili procesele de echilibru și poate asigura hidratarea pielii.

Ultimul, dar nu și cel din urmă tratament pe care noi ți-l recomandăm este tratamentul de curățare profundă 90′, unul dintre cele mai căutate tratamente ale centrului SPA ale hotelului Sirius.

Experții din cadrul centrului SPA îl recomandă peroanelor care au tenul normal sau mix. Esența lui este curățarea pielii de celulele moarte, stimularea reînnoirii celulelor și îmbunătățirea aportului de oxigen. Acest tratament este combinat cu programul de tratament facial HARMONENNE, oferind astfel un tratament individualizat care dă lumină pielii și bunăstare sufletului.

Articol susținut de Adventor Hotels.

Citește și Topul celor mai accesibile și rafinate centre de wellness și SPA din Ungaria. Aici vei avea parte de răsfăț și experiențe de relaxare inedite

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult