- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Wall Street Journal: Cum poti avea acces la cele mai bune MBA-uri

22 Aug, 15:32 • Redactia DailyBusiness
The Wall Street Journal a publicat un material referitor la conditiile pe care trebuie sa indeplinesti pentru a fi admis intr-un program MBA.
Wall Street Journal: Cum poti avea acces la cele mai bune MBA-uri

Primul sfat al specialistilor de la the The Wall Street Journal este acela de a hotari momentul perfect pentru parcurgerea unui MBA. Nu exista nicio reteta in acest sens, insa ideal ar fi sa nu astepti pana devii prea plictisit la munca, si ajungi sa consideri ca o pauza de doi ani (durata standard a unei scoli de afaceri) te va ajuta sa te relaxezi.

Un alt sfat pentru cei interesati de cursurile unei scoli de afaceri este ca atunci cand selecteaza posibile MBA-uri, sa se informeze daca programul pentru care aplica este apreciat de compania pentru care isi doreste sa lucreze in viitor, sau la care activeaza deja.

Majoritatea scolilor de afaceri au 3 termene limita de inscriere. Expertii recomanda finalizarea testului GMAT (test de admitere) in jurul lunii mai, pentru a avea suficient timp la dispozitie pentru relua testul in octombrie, in cazul in care tintesti un punctaj mai ridicat.