- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

8 producatori romani de vinuri au lansat un site pentru a-si promova produsele in Marea Britanie

25 Jan, 12:35 • Redactia DailyBusiness
Un grup de 8 producatori de vinuri din Romania a lansat la inceputul acestui an website-ul www.romanian-winegrowers.com, creat special pentru promovarea produselor proprii pe piata din Marea Britanie.
8 producatori romani de vinuri au lansat un site pentru a-si promova produsele in Marea Britanie

Asocierea acestor producatori s-a realizat anul trecut si cuprinde un numar de opt companii din industria autohtona a vinului care si-au propus sa promoveze exportul vinurilor romanesti in Marea Britanie.

Astfel, primul pas a fost acela de a lansa un site de prezentare a celor mai puternice branduri de vinuri proprii – www.romanian-winegrowers.com. Acesti producatori de vinuri considera ca noul site va facilita comertul cu importatorii din Marea Britanie, prin oferirea unor informatii esentiale despre tara noastra, regiunile cele mai importante de vinuri si struguri, dar si ultimele stiri, date financiare si premii obtinute de vinurile reprezentative ale Romaniei.

Doua agentii au colaborat pentru crearea acestui site, Rumpus Communcations, companie britanica care a dezvoltat strategia de comunicare, si Teaser, companie cu sediul in Bucuresti, care a creat si dezvoltat site-ul.

„Consideram ca cererea de informatii despre vinurile romanesti va creste semnificativ in perioada urmatoare”, a declarat Paul Evans, directorul Rumpus Communication.

Din aceasta asociatie fac parte Cramele Odobesti, Domeniile Sahateni, Domeniile Segarcea, Halewood Romania, Recas, Serve, Stirbey si Vinarte. Asociatia este deschisa pentru noi producatori romani care doresc sa se alature acestei campanii.