- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

MOL si Expert Petroleum vor reabilita campurile petroliere de la granita cu Ungaria

26 Jan, 12:32 • Redactia DailyBusiness
Grupul MOL si Expert Petroleum, societate romaneasca specializata in reabilitarea campurilor de petrol si gaze ajunse la maturitate, au semnat marti un acord de cooperare ce vizeaza reabilitarea campurilor petroliere situate la granita dintre Ungaria si Romania, in bazinul Panonic la Sarkadkeresztur si Salonta.
MOL si Expert Petroleum vor reabilita campurile petroliere de la granita cu Ungaria

Grupul MOL si Expert Petroleum vor derula intr-o prima etapa a proiectului studii combinate ale bazinului, urmate de implementarea unui plan de imbunatatire a productiei in vederea cresterii potentialului resurselor din zona mentionata.

MOL este o companie multinationala si independenta, activand in domeniul petrolului si gazelor, cu sediul central in Budapesta. MOL detine 5 rafinarii de mare complexitate in Ungaria, Slovacia, Croatia si Italia, cu o capacitate de rafinare de 23,5 mtpa. Compania are peste 1.600 de benzinarii in Europa, din care 126 in Romania.

Expert Petroleum are ca obiect de activitate dezvoltarea si reabilitarea campurilor mature de petrol si gaze naturale prin intermediul licentelor directe sau in parteneriat cu companii care au nevoie de resurse umane, expertiza sau capital.

Aceasta are o reprezentanta regionala in Romania pentru Europa Centrala si de Est si in Iordania pentru Orientul Mijlociu si Africa de Nord.