- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Prima reclama McDonald\’s cu un personaj gay

04 Jun, 13:36 • Redactia DailyBusiness
Lantul de restaurante fast-food McDonald's a lansat in Franta prima reclama cu un personaj gay, pentru a atrage clienti din randul minoritatilor sexuale, potrivit Yahoo Buzz.
Prima reclama McDonald\'s cu un personaj gay

Reclama il prezinta pe un adolescent francez stand la masa intr-un restaurant McDonald’s, in timp ce tatal sau asteapta la rand sa comande mancare. In timp ce sta la masa, tanarul poarta o discutie pasionala cu cineva de la celalalt capat al firului, privind gales o fotografie de grup a clasei.

El intrerupe brusc conversatia, cand tatal sau vine cu mancarea la masa. Curios la ce se uita fiul sau, tatal ii ia fotografia din mana si cauta sa-l identifice in randul colegilor.

„Arati la fel de bine precum aratam eu la varsta ta. Pe atunci, toate fetele se tineau dupa mine. Pacat ca in clasa ta sunt numai baieti”, a spus tatal, privind fotografia de grup a clasei fiului sau.

In finalul clipului, McDonald’s ii indeamna pe membri minoritatilor sexuale sa vina la restaurant „asa cum sunt”.

„Am vrut sa prezentam (in aceasta reclama – n.r.)societatea asa cum este ea astazi, fara sa o judecam. In mod clar, nu exista o problema in privinta homosexualilor in Franta”, a declarat Nathalie Legarlantezec, o purtatoare de cuvant a McDonald’s, in presa franceza.

Reclama, postata si pe YouTube, a fost vizionata deja de peste 1 milion de ori.

[dbvideo=453]