- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Conducerea BCR: Motivele invocate de grevisti nu le justifica actiunea

13 Aug, 11:19 • Redactia DailyBusiness
Conducerea Bancii Comerciale Romane (BCR) considera ca motivele pentru care salariatii bancii, membri ai Federatiei Sindicatelor Independente, au intrat in greva japoneza, nu justifica o astfel de actiune, conform unui comunicat al institutiei financiare, emis miercuri.
Conducerea BCR: Motivele invocate de grevisti nu le justifica actiunea

Angajatii BCR, membrii ai Federatiei Sindicatelor Independente (FSI), participa incepand de miercuri la o actiune de protest (greva japoneza) programata pentru 3 zile. Motivele invocate de acestia vizeaza programul de lucru, planul de disponibilizari al bancii si inegalitatile salariale.

Oficialii bancari mentioneaza in comunicatul de miercuri ca motivele pe care se sprijina decizia sindicatului nu justifica in mod real o astfel de actiune si ca dialogul deschis cu reprezentantii sindicatului este cea mai buna cale de a rezolva orice problema.

In acest sens, banca a inaintat saptamana trecuta, catre FSI, mai multe propuneri referitoare la subiectele principale aduse in discutie de catre sindicalisti, propuneri la care conducerea nu a primit un raspuns punctual oficial pana acum, se mentioneaza de asemenea in comunicat.