FINANTE-BANCI, IT&C

Parteneriat Apple si Visa pentru lansarea Apple Pay in Europa

15 iulie 2015, ora 14:08 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
iPhone-watch-Visa-card.jpg
Incepand cu luna iulie, posesorii de carduri Visa emise de cele mai mari banci din Marea Britanie au acces la noul serviciu Apple Pay, prin care pot plati rapid, sigur si usor la orice terminal POS contactless utilizand telefoanele mobile iPhone 6 si iPhone 6 Plus, ceasul inteligent Apple Watch sau tabletele iPad Air 2 si iPad mini 3.

Cererea pentru servicii de plati mobile este ridicata in special in randul utilizatorilor iOS, 60% dintre acestia dorind sa plateasca pentru bunuri si servicii cu telefonul mobil, potrivit unui studiu realizat recent de Visa Europe care demonstreaza potentialul semnificativ de utilizare a serviciului Apple Pay.   

“Cererea consumatorilor pentru platile contactless realizate cu dispozitive mobile si faptul ca 60% dintre britanici detin un smartphone anunta schimbarea radicala de la plata cu cardul de plastic la platile digitale. Odata cu lansarea Apple Pay, este evident ca solutiile mobile vor deveni rapid modalitatea preferata pentru a stoca si utiliza un card de debit sau de credit”, a precizat Jeremy Nicholds, Executive Director of Mobile, Visa Europe.    

Serviciul Apple Pay poate fi utilizat la orice terminal care accepta plati cu cardurile Visa contactless. In prezent, in Marea Britanie exista peste 410.000 de terminale instalate in 250.000 de locatii care accepta plata cu cardul Visa prin serviciul Apple Pay.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 19 August 2019, 20:17
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter