- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Septimiu Postelnicu este noul vicepresedinte al UniCredit Tiriac Bank

24 Feb, 16:03 • Redactia DailyBusiness
In urma primirii avizului din partea Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Septimiu Postelnicu a devenit noul vicepresedinte executiv pentru divizia Global Business Services (GBS) a UniCredit Tiriac Bank si, in acelasi timp, membru al directoratului bancii.
Septimiu Postelnicu este noul vicepresedinte al UniCredit Tiriac Bank

Septimiu Postelnicu are o experienta de peste 13 ani in domeniul financiar si a ocupat anterior pozitiile de managing director al HVB Leasing Romania (2004-2006), CEO si coordonator de integrare UniCredit Leasing – HVB Leasing in cadrul UniCredit Leasing Corporation (2006-2008).

De la inceputul anului 2009 a ocupat pozitia de head of global services al Unicredito Leasing S.p.a., in Milano, coodonand activitatile de Organizare, Logistica, IT si Securitate pentru Italia, Austria, Germania si CEE. In tot acest timp, a fost membru al Comitetului Executiv si membru al Comitetului de Supraveghere al subsidiarelor din Ucraina, Slovenia si tarile Baltice.

„Zona GBS reprezinta un motor al intregii organizatii, asigurand tot ce inseamna infrastructura si resurse in spatele fortei de vanzari. Ne concentram in aceeasi masura pe relatia cu clientii nostri. (…) Urmarim cresterea calitatii prin intregul lant de procese si proceduri, dar si prin inovatie informatica”, a spus Septimiu Postelnicu.

Divizia Global Business Services inglobeaza activitatile informatice, de operatiuni, organizare, facility management si de securitate.

Din directoratul UniCredit Tiriac Bank mai fac parte Rasvan Radu, CEO si presedinte executiv si vicepresedintii executivi Melih Mengu, Zoltan Major, Stanislav Georgiev si
Daniela Bodarca.

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua UniCredit Group. Banca furnizeaza in Romania produse si servicii specializate prin partenerii sai, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CAIB Securities, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Finance si UniCredit Processes and Administration.