- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Solutie de plata a facturilor prin telefonul mobil

09 Mar, 12:03 • Redactia DailyBusiness
Serviciul good.bee Tranzactii mobile, lansat in parteneriat cu BCR, Visa, Orange si Vodafone, ofera posibilitatea de plata a facturilor direct de pe telefonul mobil, prin intermediul unei aplicatii simplificate.
Solutie de plata a facturilor prin telefonul mobil

Pana in prezent, platile facturilor erau efectuate prin optiunea de transfer catre un cont bancar pe baza codului IBAN. Noua aplicatie simplifica operatiunea si reduce timpul de efectuare a platii.

Utilizatorii serviciului good.bee Tranzactii mobile pot achita direct facturile Vodafone telefonie mobila, Vodafone Internet, Romtelecom, Distrigaz Sud sau Avon, pot alimenta orice card de credit BCR si pot achita orice polita ING asigurari de viata.

Serviciul de plata al facturilor prin good.bee Tranzactii mobile vine in completarea serviciilor 24 Banking oferite de catre BCR.

„Cu noua aplicatie de plata a facturilor a serviciului good.bee Tranzactii mobile facturile pot fi platite din parc, de pe varful muntelui sau cand astepti autobuzul”, a declarat Catalin Moise, presedintele Consiliului de Administratie good.bee Service RO.

Disponibil la nivel national prin intermediul unei retele de cateva sute de agenti mobili, Pachetul de Start good.bee ofera clientilor pe loc posibilitatea de a efectua operatiuni bancare prin intermediul telefonului mobil, un cont curent la BCR si un card de debit Visa Electron cu cip.

Operational 24 de ore din 24, in fiecare zi a anului, serviciul good.bee Tranzactii mobile ofera utilizatorilor posibilitatea de a efectua operatiuni bancare de pe telefonul lor mobil, oricare ar fi modelul, producatorul sau vechimea aparatului, fara instalarea unor aplicatii suplimentare si fara a necesita acces la Internet.

good.bee Holding a fost infiintat in iulie 2008, printr-un parteneriat intre Fundatia Erste si Erste Group. good.bee Service, compania care furnizeaza serviciul good.bee Tranzactii mobile in Romania, a fost lansata in martie 2009.