- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

O noua tableta intra pe piata din Romania – Huawei S7 (FOTO)

20 Sep, 13:54 • Redactia DailyBusiness
Producator chinez de echipamente de telecomunicatii Huawei va lansa in Romania, la inceputul lunii decembrie, tableta-telefon S7, care ruleaza sistemul de operare Android 2.1., la un pret de aproximativ 350 de euro, a anuntat compania.
O noua tableta intra pe piata din Romania - Huawei S7 (FOTO)

[gallery:168]

Tableta are ecranul de 7 inci (18 cm) si o rezolutie de 800 x 480, fiind potrivita pentru navigarea pe Internet, cat si in vizionarea de filme, inclusiv in format de inalta rezolutie, conform companiei.

S7 e dotata cu un procesor Qualcomm SnapDragon ARM de 768MHz, cu o memorie de 256 MB, care poate fi extinsa la 32 GB printr-un card microSD. De asemenea, are un cititor de card SD. Apelurile video sunt de asemenea posibile. S7 are acces la mai mult de 70.000 de aplicatii third-party din Android Market.

Conectivitatea include 3G (noul S7 poate fi utilizat cu aceeasi cartela SIM pe care utilizatorul din Romania o are acum in telefon sau in modemul de internet) si Wi-Fi.

Tableta S7 este dotata si cu o camera foto incorporata de 2 megapixeli, un accelerometru si un senzor de lumina pentru interior. De asemenea, tableta Huawei poate reda inregistrari video HD si poate fi conectata la routerul din casa sau la televizor cu ajutorul un portului HDMI.