IT&C

Reteaua Vodafone a "picat" joi dimineata in Bucuresti

06 decembrie 2007, ora 16:19 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
VodafoneRetea-mica.jpg
Reteaua de telefonie mobila Vodafone a suferit intreruperi de functionare in cursul diminetii de joi, in Bucuresti, atat pentru serviciile de voce cat si pentru transferul de date, conform unor surse din cadrul companiei.
"Este probabil ca reteaua Vodafone sa fi picat sau sa fi functionat cu intermitente in anumite zone. Sunt sigur ca unele noduri au picat, din cauza vantului si a vremii nefavorabile. Acest lucru se mai intampla", a precizat sursa.

Aceasta a precizat ca unele probleme au aparut inca de miercuri noaptea si ca se lucreaza si in prezent la remedierea lor.

Oficialii companiei au confirmat ulterior informatiile, precizand pentru DailyBusiness ca "vremea ploioasa din ultimele zile a generat, in aceasta dimineata (n.r. - joi) disfunctionalitati in reteaua locala de transmisiuni a Vodafone Romania. Ca urmare, traficul de voce din centrul capitalei a fost afectat de o congestie, care a fost identificata si remediata rapid".Oficialii Vodafone Romania nu au precizat durata defectiunii.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 29 Octombrie 2020, 10:22
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter