- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Aurora Enghis este noul manager al ARBOmobile

19 Nov, 13:35 • sergiu.mihalcea
Aurora Enghis (foto) este noul mobile advertising manager al ARBOmobile, divizia de marketing pe mobile a ARBOinteractive, anunta oficialii companiei.
Aurora Enghis este noul manager al ARBOmobile

Enghis, cu 5 ani de experienta in online marketing, face parte din echipa ARBOinteractive din august 2007, cand ocupa functia de marketing manager.

In ce priveste planurile lui Enghis pentru ARBOmobile, acestea includ crearea unui portofoliu reprezentativ de site-uri mobile pe care sa le ofere advertiserilor spatiu de reclama, precum si crearea, cresterea si educarea pietei de mobile Internet: creare de noi site-uri mobile, crearea unei organizatii de tip Mobile Marketing Association, prezenta in agentii, atragere de clienti.

Anterior de ARBOinteractive, Enghis a mai lucrat in cadrul onlinedev.com – intre februarie 2004 si octombrie 2005 – unde a ocupat, pe rand, functiile de web editor, chief web editor & strategy SEO, precum si in cadrul @A Rond – oct. 2005 – aug. 2007 – unde a fost e-marketing manager.

Enghis, 28 ani, a absolvit facultatea de Filologie, sectia Litere, din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

ARBOinteractive are o experienta de peste 8 ani pe piata online din Romania, initial ca departament al ARBOmedia, iar din mai 2008, ca societate separata. In luna septembrie, compania a fost preluata de Goldbach Media, companie prezenta in Elvetia, Austria, Croatia si Slovenia. ARBOinteractive Romania gestioneaza in prezent spatiul publicitar al peste 150 de site-uri.