- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Concurenta a autorizat preluarea publicatiilor EVZ si Capital de catre grupul de firme Paunescu

03 Jun, 15:23 • Redactia DailyBusiness
Consiliul Concurentei a anuntat joi ca a autorizat preluarea publicatiilor Evenimentul zilei si Capital de catre S.C. Editura Evenimentul si Capital S.R.L, o societate controlata de catre grupul de firme Paunescu.
Concurenta a autorizat preluarea publicatiilor EVZ si Capital de catre grupul de firme Paunescu

„Consiliul Concurentei a analizat impactul acestei operatiuni asupra mediului concurential de pe pietele relevante identificate, prin prisma prevederilor Legii Concurentei (nr. 21/1996) si ale Regulamentului privind autorizarea concentrarilor economice, si a constatat ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurential normal. Operatiunea de concentrare economica nu a condus la crearea sau consolidarea unei pozitii dominante pe pietele relevante identificate”, se arata in comunicat.

Editura Evenimentul si Capital, firma infiintata pentru achizitionarea publicatiilor Evenimentul Zilei si Capital, este controlata de George Marius Paunescu, fiind astfel membra a grupului de firme Paunescu.

Publicatiile Evenimentul zilei si Capital sunt editate de catre Ringier Romania, parte a grupului international de presa Ringier.