- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Inca o lovitura pentru \”nationala\” Angliei: Nationwide nu va prelungi contractul de sponsorizare

05 Jul, 14:56 • Redactia DailyBusiness
Echipa nationala de fotbal a Angliei este pe cale sa sufere inca o pierdere, dupa eliminarea de la turneul final din Africa de Sud. Contractul de sponsorizare cu NationWide, de 20 de milioane de lire sterline pe 4 ani, va expira luna aceasta si nu sunt sanse sa fie reinnoit, potrivit The Telegraph.
Inca o lovitura pentru \nationala\ Angliei: Nationwide nu va prelungi contractul de sponsorizare

Colaborarea dintre nationala Angliei si grupul Nationwide are o istorie de 11 ani. Un purtator de cuvant a declarat ca relatia cu Federatia Engleza de Fotbal a fost una „multumitoare”, care i-a ajutat sa isi creasca portofoliul de clienti , dar a precizat este putin probabil ca intelegerea sa fie reinnoita.

Inainte de inceperea campionatului mondial, Nationwide ar fi vrut sa plateasca alte 20 de milioane lire sterline pentru urmatorii 4 ani, dar Federatia engleza a cerut mai mult pentru ca spera la un parcurs mai bun al nationalei la turneul final din Africa de Sud.

Surse apropiate situatiei au declarat ca Federatia spera la un contract de 40 de milioane de lire sterline dupa Cupa Mondiala.

Acum, Federatia se chinuie sa gaseasca un nou sponsor si a angajat agentia IMG pentru a gasi unul. Blackberry, O2, Facebook si Orange se numara printre companiile care s-au aratat interesate de un contract de sponsorizare.

Anglia a fost eliminata in optimile Campionatului Mondial de Fotbal de Germania.