MEDIA & MARKETING

Marketing la extrem: Toyota si Saatchi&Saatchi date in judecata pentru o farsa

12 septembrie 2011, ora 11:25 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
poza.jpg
Producatorul de automobile Toyota si agentia de publicitate Saatchi&Saatchi au fost date in judecata dupa ce "au terorizat" o femeie din California, care a crezut ca este urmarita de un criminal, in cadrul campaniei de promovare a noii masini Toyota Matrix (foto).

Amber Duick a fost initial invitata de un prieten sa participe la un test de personalitate si la o "experienta" de cinci zile, fara sa specifice exact despre ce este vorba. Astfel, dupa ce femeia si-a dat acordul, in urmatoarele cinci zile ea a primit mai multe email-uri, scrisori si telefoane de la un necunoscut, pe nume "Sebastian Bowler", care aparent stia foarte multe informatii personale despre ea si care o informa ca este cautat de politie dupa ce a distrus o camera de hotel.

Gluma nu s-a oprit aici. Americanca a primit si un email de la presupusul proprietar al hotelului, care cerea plata daunelor. Abia in a cincea zi, Duick a fost directionata catre un site unde era anuntata ca a participat la experienta Matrix "Your Other You".

Duick cere despagubiri de 10 milioane de dolari pentru stresul suportat de-a lungul "experientei de cinci zile", desi exista sanse minime ca judecatorii sa dea curs cererii, relateaza presa internationala.


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 27 Octombrie 2021, 00:25
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter