- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Murdoch: Continul media nu este numai regele, ci imparatul tuturor electronicelor

03 Feb, 14:47 • Redactia DailyBusiness
Mogulul media Rupert Murdoch a declarat ca destinul ziarelor editate de News Corporation este continutul online platit, sustinand ca imperiul media pe care il detine se afla "in varful dinastiei digitale", aspect de pe urma caruia vrea sa profite la maximum, scrie The Telegraph.
Murdoch: Continul media nu este numai regele, ci imparatul tuturor electronicelor

„Continutul nu este doar regele, ci imparatul tuturor lucrurilor electronice”, a declarat Murdoch, care a anuntat schimbari majore in urmatoarele doua luni si a spus ca dorinta consumatorilor este de a avea acces la continut prin intermediul a cat mai multe dispozitive, si pentru care sunt dispusi sa plateasca.

Murdoch a anuntat si faptul ca News Corp se afla in discutii avansate cu alte companii media despre modalitatile de a monetiza continutul ziarelor, precum si cu producatori de dispozitive electronice care le permit cititorilor sa aiba acces la „jurnalism de calitate oriunde si oricand vor acest lucru”.

Divizia de ziare si servicii de informare a News Corp a raportat un profit operational de 259 milioane de dolari pentru ultimele trei luni ale lui 2009, rezultat bazat in special pe cresterea incasarilor din publiciatea online pentru Wall Street Journal (17%) si pentru editia tiparita (5%).