- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Ogilvy Romania are un nou sef pentru contul de creatie Cosmote

12 Jul, 14:25 • stefan.negritoiu
Titus Dumitrescu s-a alaturat echipei de creatie a grupului Ogilvy Romania, din luna mai a acestui an. El are o experienta de peste 10 ani in publicitate.
Ogilvy Romania are un nou sef  pentru contul de creatie Cosmote

In ultimii ani, Titus Dumitrescu  a colaborat cu agentia McCann Erickson Romania si a lucrat la campanii pentru branduri precum Coca-Cola, ING Bank, Vodafone, StarBev, Heineken Romania, Flanco, MTV. Performantele sale creative au fost recunoscute cu premii la unele dintre cele mai importante festivaluri de publicitate internationale: Golden Drum, New York Festival si EFFIE.
 
In calitate de Business Unit Creative Director, Titus Dumitrescu coordoneaza intreaga echipa de creatie dedicata contului Cosmote.

Venirea acestuia la conducerea echipei de creatie reprezinta un punct de cotitura pentru colaborarea dintre Ogilvy Romania si Cosmote. Astfel, atat echipa de creatie, cat si echipa de Client Service au fost reorganizate sub forma unui nou Business Unit, o masura strategica in contextul unei industrii dinamice, in care viteza de reactie este definitorie pentru obtinerea unui avantaj concurential. Noua structura isi propune indeplinirea nu numai a obiectivelor creative, cat si pe cele de eficienta in marketing si comunicare la nivelul intregului cont.