MEDIA & MARKETING

Raluca Negoita, noul director de marketing al Grupului Lowe

12 mai 2011, ora 17:43 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Raluca Negoita.JPG
Raluca Negoita a preluat pozitia de director de marketing al grupului Lowe, potrivit unui comunicat de presa al companiei.
Aceasta va coordona echipa de marketing, responsabila de comunicarea companiei in exterior si de sustinerea strategiei de crestere a business-ului.

Cu o experienta de 10 ani in comunicare, Raluca Negoita si-a inceput cariera in domeniul telecom, lucrand pentru companii precum Cosmote, Romtelecom, Germanos.

In 2008, ea s-a alaturat grupului Lowe, ca Business Development Director al companiei de PR, pozitie care s-a extins treptat la nivel de grup.Negoita are experienta in comunicare corporate si de brand, media relations si comunicare de criza. Ea a coordonat de-a lungul timpului campanii pentru clienti precum Coca-Cola, Microsoft, Cosmote, IKEA, Romtelecom.

In cadrul agentiei de PR, Raluca a jucat un rol important in relatia cu clienti precum: Ferrero, Johnson&Johnson, Comisia Europeana, Parlamentul European.

Noul director al grupului este absolventa a Facultatii de Relatii Internationale (ASE) si a Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) si este doctorand in economie.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 23 Ianuarie 2022, 04:38
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter