- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Realitatea-Catavencu exporta reteaua Monopoly Media in Franta

12 Mar, 14:39 • Redactia DailyBusiness
Grupul Realitatea-Catavencu isi extinde activitatea in capitala Frantei prin exportul retelei digital signage Monopoly Media, continutul editorial in limba franceza urmand sa fie furnizat de o echipa din tara, a anuntat luni grupul fara a preciza valoarea investitiei.
Realitatea-Catavencu exporta reteaua Monopoly Media in Franta

Compania a semnat deja mai multe contracte in urma carora vor fi instalate aproape 3.000 de ecrane in diferite locatii din Paris, precum patiserii, braserii sau banci.

Gabriel Faflei, directorul general al Monopoly Media, a precizat ca dezvoltarea in afara Romaniei s-a aflat pe agenda companiei inca de la lansarea de acum 4 ani.

Noul proiect nu a presupus noi angajari, echipa fiind formata pe baza recrutarilor interne din cadrul grupului media, potrivit declaratiilor reprezentantilor grupului.

Renuntarea la operatiunile de print a permis grupului Realitatea-Catavencu sa aloce resurse suplimentare proiectului Monopoly Media, se mai arata in comunicat.

Monopoly Media detine o retea, sub marca ZOOM, de aproape 4.000 de ecrane in peste 30 de orase din Romania. Acestea sunt situate in zone cu trafic intens de persoane: hypermarket-uri, statii de metrou, aeroporturi, restaurante, clinici medicale si altele.