- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Revista Cariere isi rareste frecventa de aparitie, la o data pe luna

03 Feb, 13:42 • Redactia DailyBusiness
Revista Cariere se transforma din publicatie bilunara in publicatie lunara, incepand cu ianurarie 2010, isi mareste numarul de pagini si gazduieste cateva rubrici noi.
Revista Cariere isi rareste frecventa de aparitie, la o data pe luna

Una dintre noile sectiuni – Employment – isi propune sa surprinda ipostaze din cariera unui manager, sa fie o radiografie a etapei de parcurs, cu minusurile si plusurile ei, indiferent daca se cheama promovare, demisie, revenire sau pensionare.

Sectiunea in limba engleza, o noutate si ea, vizeaza apropierea de managerii expati – un segment relevant in piata de business din Romania.

O alta rubrica noua, Arbitru, reprezinta un spatiu in care top si middle managerii isi pot exprima opiniile referitoare la oricare problema a societatii. Cu aceasta, revista incearca sa puna in lumina si celelalte dimensiuni ale liderilor de afaceri, cum ar fi cea de cetatean, de parinte, de suporter.

O alta schimbare va fi reinventarea site-ului www.cariereonline.ro. Lansarea va avea loc la jumatatea lunii februarie.

Revista Cariere, un produs al Editurii Cariere, a fost lansata in anul 2003 si se adreseaza indeosebi oamenilor care ocupa functii de management, dar si celor interesati de nou in materie de business si dezvoltare personala.