- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

S-a infiintat Asociatia Romana de Indoor Advertising

10 Mar, 17:47 • Redactia DailyBusiness
Asociatia Romana de Indoor Advertising grupeaza noua companii din Romania care detin si gestioneaza spatii de comunicare de tip indoor advertising.
S-a infiintat Asociatia Romana de Indoor Advertising

Cele noua companii sunt Reteaua Info-Sanatate, Brand Management, Elevate Media, Indoor Media, Invent Media, Monopoly Media, Oops Media, Salon Style Media, Sugar Media.

Aceste companii gestioneaza spatii de comunicare indoor in mall-uri, spitale si clinici medicale, lifturi, cladiri de birouri, sali de fitness, restaurante si cluburi, saloane de coafura, sali de cinema sau alte spatii publice inchise de tipul Garii de Nord sau Metroului bucurestean.

Activitatea asociatiei va fi coordonata in perioada urmatoare de catre presedintele asociatiei, Ovidiu Brazdau (Reteaua Info-Sanatate) si de catre de Tudor Maxim, vicepresedinte (Elevate Media).

Asociatia Romana de Indoor Advertising are drept scop principal sustinerea, dezvoltarea si promovarea Indoor Advertising-ului in Romania, precum si reprezentarea intereselor membrilor in fata institutiilor guvernamentale, organizatiilor si companiilor, precum si a publicului larg.