- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Salariatii Money Channel ar putea intra in greva si vor difuza doar reluari

25 Jul, 18:52 • Redactia DailyBusiness
Angajatii postului de televiziune Money Channel ar putea intra marti in greva, pentru ca inca nu si-au primit salariile pe luna iunie.
Salariatii Money Channel ar putea intra in greva si vor difuza doar reluari

Motivul intarzierii il reprezinta faptul ca Dragos Nedelcu si Sorin Freciu nu au preluat contractul de management, desi de la 1 iunie, The Money Channel a iesit din administrarea companiei Asesoft si a fost preluat de compania Media A&S, au declarat surse din interiorul companiei, pentru DailyBusiness.ro.

Daniel Apostol, directorul televiziunii de business, a purtat luni o discutie cu salariatii si le-a promis ca isi vor primi lefurile in momentul in care se va stabili concret cine administreaza, in prezent, postul de televiziune.

De asemenea, pe tot parcursul grevei, angajatii postului intentioneaza sa difuzeze doar reluari. 

Contactat de DailyBusiness.ro, Dan Mereanu, reprezentantul departamentului de comunicare al postului tv a afirmat ca a renuntat la colaborarea cu The Money Channel, in urma cu cateva saptamani, refuzand sa dea alte detalii.

Initial informatia a fost publicata de [url=http://www.reportervirtual.ro/2011/07/angajatii-de-la-money-channel-fac-greva-pentru-ca-nu-si-au-mai-primit-salariile.html]Reporter Virtual[/url].