- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

TVR INFO, pe mobil si tableta

01 Aug, 11:27 • Redactia DailyBusiness
Postul de televiziune TVR INFO va transmite continut video pe mobil si pe tableta, timp de 24 de ore pe zi, astfel ca utilizatorii de iPhone si iPad pot urmari programele in direct.
TVR INFO, pe mobil si tableta

Aplicatia poate fi descarcata gratuit din App Store si a fost dezvoltata pe platforma Appscend.

De asmenea, ea  poate descarca din categoria „News” a magazinului de aplicatii Apple si cuprinde atat programul TVR INFO live, cat si stiri redactate, impartite pe noua categorii de interes (Cultura, Actualitati, Politica, Social, Extern, Europa, Meteo, Business si Sport) si actualizate la fiecare 15 minute.

De asemenea, aplicatia ofera utilizatorilor acces si la streaming-ul postului de radio Romania Actualitati.

In prezent, se estimeaza ca in Romania exista in jur de 200.000 de utilizatori iPhone si iPad, dar aplicatia poate fi descarcata de catre oricare dintre cei peste 100 milioane de posesori iPhone/iPad din lume.

Pentru minimizarea costurilor, traficul pe retelele 3G fiind contorizat si platit, se recomanda ca vizionarea TVR INFO live sa fie accesata prin intermediul retelelor wireless wi-fi.
 
TVR INFO a fost lansat la sfarsitul lui 2008, initial pentru a difuza informatii utilitare si transmisii live din trafic.  In prezent are o acoperire de 80% din numarul de gospodarii.

In vara anului trecut si Antena1 a dezvoltat o aplicatie pentru iphone si ipad.