- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Udrea catre ziaristi: \”Nu este treaba dvs. sa apreciati activitatea mea de ministru\”

02 Jun, 14:33 • Redactia DailyBusiness
Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a spus ca nu este treaba jurnalistilor sa faca aprecieri in legatura cu activitatea pe care o desfasoara intr-o institutie de stat, dupa ce Oana Stancu, realizator de emisiuni la Realitatea TV, a intrebat-o ce competente avea cand a acceptat sa conduca Ministerul Dezvoltarii si Turismului.
Udrea catre ziaristi: \Nu este treaba dvs. sa apreciati activitatea mea de ministru\

„Aveam competente mult mai mari decat aveti dvs. pentru emisiunea pe care o faceti. Nu este treaba dumneavoastra sa faceti aprecieri asupra activitatii mele de ministru. Este o activitate publica pe care oricine o poate evalua. Nu trebuie sa o evaluati dvs. la aceasta emisiune. Sincer, nu ma intereseaza punctul dvs. de vedere”, a spus Udrea la Realitatea TV.

Intrebarea jurnalistei a venit ca urmare a faptului ca Elena Udrea declarase anterior, la HotNews, ca a invatat o lectie importanta in urma contractarii unui credit de 3 milioane de euro pentru o investitie imobiliara la care a trebuit sa renunte, si anume ca nu trebuie sa se mai apuce de lucruri la care nu se pricepe.

„Va ocupati de constructii (la minister – n.r.) si tocmai v-ati declinat competenta in acest domeniu”, a incercat sa lamureasca Adrian Ursu, colegul de emisiune al Oanei Stancu, intrebarea adresata.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat luni ca nu mai poate dormi noaptea din cauza creditului in valoare de 3 milioane de euro pe care trebuie sa-l achite pana la finele anului, bani care au mers intr-o investitie imobiliara.

Ca urmare, Realitatea TV a facut un apel in randul telespectatorilor pentru a dona bani pentru Elena Udrea. Ministrul a spus de patru ori, pe parcursul interventiei, ca acesti bani ar trebui sa ajunga la Sorin Ovidiu Vantu, pentru a-si plati datoriile.

Declaratiile ministrului au fost facute in cadrul unei interventii solicitate de Udrea, la emisiunea care a facut acest apel, realizata de Adrian Ursu si Oana Stancu.

Aici puteti urmari inregistrarea dialogului (minutul 5:00)