- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

UniCredit Tiriac Bank colaboreaza cu 3 noi agentii in 2011

10 Mar, 18:06 • Redactia DailyBusiness
UniCredit Tiriac Bank a ales agentiile 23 Communication Ideas, Rogalski Grigoriu si Republika Interactive pentru dezvoltarea campaniilor de publicitate si a programelor de relatii publice in 2011, au anuntat joi reprezentantii institutiei financiare.
UniCredit Tiriac Bank colaboreaza cu 3 noi agentii in 2011

Cele trei agentii au fost alese in urma unei licitati organizate de echipa de comunicare a bancii la inceputul acestui an.

23 Communication Ideas va dezvolta strategia de creatie a UniCredit Tiriac Bank si va gestiona implementarea campaniilor de promovare a produselor de Retail si Corporate, precum si a campaniilor de imagine, in timp ce Agentia Rogalski Grigoriu se va ocupa de elaborarea si aplicarea strategiei de PR pentru anul 2011.

Republika Interactive va gestiona imaginea institutiei financiare in mediul online, fiind responsabila de realizarea si punerea in practica a strategiei si a conceptelor creative in comunicarea cu utilizatorii romani.

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua UniCredit Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare din Europa.

23 Communications Ideas este shop-ul de idei din cadrul grupului Leo Burnett.

Agentia Rogalski Grigoriu Public Relations face parte din Tempo Creative Group.

Republika Interactive, furnizor de servicii de promovare online, este o agentie interactiva, specializata pe dezvoltarea aplicatiilor si campaniilor de social media.