- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Facebook incearca sa spuna povestea a cate doi prieteni si lanseaza o pagina speciala

29 Oct, 15:50 • Redactia DailyBusiness
Facebook va lansa un nou tip de Pagini denumite Friendship Pages, pe care se vor afisa post-urile de pe wall, comentariile, fotografii (bazate pe tag-uri) si evenimente pe care doi prieteni le au in comun pe cea mai mare retea sociala din lume, scrie Mashable.
Facebook incearca sa spuna povestea a cate doi prieteni si lanseaza o pagina speciala

Pagina de Friendship a fost creata de inginerul software al companiei Wayne Kao si a fost prezentata prima oara saptamana aceasta la un eveniment intern.

Friendship Pages sunt destinate sa povesteasca „istoria” a doi prieteni pe Facebook prin activitatile comune. Acestea vor fi usor de urmarit pe o singura pagina, in loc sa cauti, succesiv, pe profilele celor doi.

„Aceste pagini pot aduce inapoi amintiri uitate, conversatii si fotografii comune celor doi”, explica Wayne Kao.

Pagina de Friendship va fi accesibila tuturor utilizatorilor, treptat, aceasta putand fi accesata sub fotografia principala a unui prieten.

Un user extern poate vedea istoria celor doi doar daca este prieten cu ambii.

Ca sa fii eficient, alege cu atentie retelele sociale pe care esti prezent. Selecteaza-le in functie de calitatea celorlalti membri si de oportunitatile care ti se deschid. KeyPeople este cea mai mare comunitate romaneasca premium a oamenilor de afaceri influenti (middle si top management), accesul fiind filtrat de catre redactia DailyBusiness.ro.

KeyPeople are peste 4.000 de membri exclusivi, care nu mai pot fi gasiti pe alte retele sociale. Atmosfera din KeyPeople este adaptata la nevoile oamenilor de afaceri din Romania. DailyBusiness.ro, publicatia pe care o cititi cu regularitate de peste 4 ani, garanteaza acest lucru.