NEW MEDIA

Franciza romaneasca de videochat Studio 20 se extinde la Hollywood

10 iunie 2016, ora 11:25 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Studio 20 Videochat.jpg
Al cincilea studio al francizei de videochat glamour Studio 20 este situat în Hollywood, Los Angeles şi a fost deschis luna trecută.

“Pare cu totul ieşit din comun ca o franciză din România să fie cumpărată de şi implementată tocmai în Statele Unite, dar dacă urmarim rezultatele financiare ale noastre, ale Studio 20 şi ale francizelor, dar şi nivelul şi performanţele fetelor care lucrează pentru studiouri, atunci nu mai e nimic anormal”, declară Robert Vanderty, manager Studio 20.

Franciza Studio 20 este prezentă în România cu 4 studiouri. Două dintre acestea sunt în Bucureşti: studioul pilot deschis in 2014 si cel de-al doilea, deschis în 2015, fiind şi prima franciză a Studio 20 şi cel mai mare studio din Europa (peste 1000 mp).

Al treilea studio este cel deschis în Cluj anul trecut, o franciză în care au investit doi softişti peste 100 de mii de euro si care a intrat deja pe profit, iar patrulea studio se află în Timişoara si a fost deschis la începutul acestui an pe o suprafaţă de peste 700 de mp., cu o investitie de circa 200 de mii de euro.Hollywood: 400 de mii de dolari într-un studio de 500 mp

Cifra de afaceri a Studio 20 atinsă în 2015 şi marja mare de profit a făcut posibilă trecerea Oceanului. „Partenerul nostru american a investit aproape 400 de mii de dolari într-un studio de 500 mp, amplasat in zona celor mai celebre studiouri si case de productie cinematografica, la cateva blocuri de celebrul Hollywood Walk of Fame”, ne informează Vanderty.

Pe o piaţă aglomerată de studiouri de videochat unde modelele au un statut ambiguu, Studio 20 a reuşit performanţa ca media de venit pe model să depăşască 3000 de euro pe lună.

Cifra de afaceri consolidată cu care franciza Studio 20 a încheiat anul 2015 este de 3 milioane de euro, banii provenind din exportul de servicii către Statele Unite si Uniunea Europeeana.

In acelasi timp, companiile din reteua Studio 20 au contribuit in 2015 cu peste 500 de mii de euro taxe si contributii la Bugetul de Stat si Bugetul Asigurarilor Sociale.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 06 Iulie 2022, 06:04
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter