- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Sorin Danilescu, seful Intact Interactive, a murit in aceasta dimineata

19 Jan, 10:43 • Redactia DailyBusiness
Sorin Danilescu (36 de ani), managerul Intact Interactive, a murit in aceasta dimineata dupa ce a cazut de la balconul locuintei sale, aflata la etajul 5. Momentan, unica pista a anchetatorilor este sinuciderea.
Sorin Danilescu, seful Intact Interactive, a murit in aceasta dimineata

Danilescu, numit la conducerea Intact Interactive la 1 ianuarie, in locul lui Augustin Roman, a cazut de la etajul cinci al apartamentului in care locuia, scrie Petrisor Obae .

Danilescu a lasat in urma o fetita de sapte ani.

„La ora 5.00 dimineata, serviciul 112 a primit un apel chiar de la sotia lui Danilescu. Din pacate, medicii nu au mai putut face nimic”, scrie Obae.

In urma primelor audieri, a reiesit faptul ca in ultima perioada Danilescu era foarte tensionat din cauza serviciului, scrie Mediafax.

Constantin Danilescu, tatal lui Sorin Danilescu, a declarat ca nu stie de ce fiul sau s-ar fi sinucis, fiind „un baiat realizat din toate punctele de vedere”.

„Daca ar sti cineva (de ce s-a sinucis Sorin Danilescu, director Intact Interactive – n.r.), ar putea sa-mi spuna si mie”, a spus tatal acestuia, Constantin Danilescu, directorul sportiv al FC Dinamo, declarandu-se „coplesit”.

„Era un baiat realizat din toate punctele de vedere. Era baiatul meu cel mare. Sunt coplesit, mi-a mai ramas un baiat”, a mai spus Danilescu.

Managementul companiei Intact Interactive a fost preluat de la 1 ianuarie 2011 de Sorin Danilescu, fostul manager Augustin Roman redevenind director de dezvoltare la toate site-urile de sub umbrela GSP, functie pe care a ocupat-o anterior.

Cei doi si-au schimbat de mai multe ori pozitiile in cadrul companiei. Astfel, in toamna lui 2009, Sorin Danilescu, pana atunci director de dezvoltare la Gazeta Sporturilor, a preluat functia de director general al Intact Interactive, in locul lui Bogdan Gavrila, destituit din companie.

In decembrie 2010, pozitia de general manager a fost preluata de Augustin Roman, Sorin Danilescu preluand conducerea site-urilor de sub umbrela GSP.