- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Vodafone a extins serviciul de trimitere SMS de pe computer

24 Jul, 13:47 • Redactia DailyBusiness
Operatorul telecom Vodafone Romania a lansat joi aplicatia Vodafone SMSender prin intermediul careia clientii, abonati ai companiei, pot trimite mesaje text direct de pe calculator pe telefonul mobil catre un numar mare de destinatari, informeaza oficialii companiei.
Vodafone a extins serviciul de trimitere SMS de pe computer

Oficialii Vodafone nu au oferit informatii referitoare la investitia realizata in noul serviciu.

Serviciul similar mai vechi, lansat de companie in 2003, putea fi folosit doar prin intermediul aplicatiei Microsoft Outlook.

In schimb, aplicatia SMSender poate fi descarcata gratuit de pe site-ul companiei si functioneaza independent de existenta unui alt program software, iar clientii platesc aceleasi tarife ca si pentru SMS-urile trimise de pe telefonul mobil.

Prin noul serviciu, abonatii pot trimite mesaje text de cel mult 480 de caractere, catre mai multe numere de telefon, simultan, si catre liste de distributie predefinite. De asemenea, clientii companii pot utiliza ca expeditor un nume in loc de numar de telefon.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.256.000 de clienti, la 30 iunie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 26 de tari si retele partenere in alte 40 de tari. La 30 iunie 2008, Vodafone avea 269 milioane de clienti in intreaga lume.