- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Yahoo va dezvolta cel putin doua produse noi pentru Romania in acest an

29 Mar, 15:15 • Redactia DailyBusiness
Yahoo! intentioneaza sa dezvolte cel putin doua produse noi pentru piata romaneasca pana la sfarsitul anului, a declarat luni Raluca Hotaran, country content manager Yahoo! pentru Romania de la inceputul anului.
Yahoo va dezvolta cel putin doua produse noi pentru Romania in acest an

„Am lansat la inceputul acestei luni ro.yahoo.com, o versiunea ‘light’ a portalului yahoo.com, similara cu cele lansate in Polonia, Turcia, Rusia si Grecia. In prezent, cuprinde continut orientat pe mai multe zone de interes, respectiv Stiri, Finante, Lifestyle, Sport,Tech (Gadgets), Meteo. La acestea se adauga noua versiune localizata de webmail social Yahoo! Mail Beta”, a spus Raluca Hotaran, citata de Mediafax.

„Am pastrat, de asemenea, tinand cont de preferintele utilizatorului local, alte produse Yahoo! nelocalizate precum Messenger, Games si Groups. Intentionam, pana la finele anului, sa dezvoltam cel putin doua produse noi Yahoo! locale”, a adaugat Hotaran.

Ea a fost numita in functia de country content manager pentru Yahoo! Romania la inceputul lunii ianuarie. Anterior, aceasta a ocupat mai multe functii in reprezentanta locala a producatorului american de software Microsoft.

„In Romania exista o pozitie cu titlul de ‘country content manager’ care gestioneaza portalul Yahoo! Romania la nivel de continut si produse locale. Momentan nu sunt in plan si alte pozitii in Romania”, a mai spus Raluca Hotaran.

La sfarsitul anului trecut, serviciile furnizate de Yahoo! erau folosite in Romania de 8,2 milioane de persoane, circa 80% din totalul celor cu acces la Internet.