- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Proiectul Primavara Rezidential a fost contractat in proportie de 90%

19 Feb, 10:56 • Redactia DailyBusiness
Proiectul Primavara Rezidential, cu 486 de locuinte, amplasat in sectorul 6 al Capitalei si a carui constructie a demarat in primavara lui 2007, a fost contractat in proportie de 90%.
Proiectul Primavara Rezidential a fost contractat in proportie de 90%

Dezvoltatorul, compania Can Serv are in plan construcita unui al doilea ansamblu.

„In prezent mai sunt 40 de locuinte disponibile in Primavara Rezidential, iar un nou proiect, care va fi amplasat tot in sectorul 6, se afla pe masa arhitectilor”, a precizat Raluca Oprescu, consultant in cadrul biroului de vanzari al dezvoltatorului.

„Inca nu am determinat numarul de locuinte si nici bugetul preliminar pentru cel de-al doilea proiect rezidential”, a adaugat Raluca Oprescu.

Preturile in cadrul ansamblului rezidential au crescut cu circa 15%, situandu-se in prezent intre 1.000 si 1.300 euro pe metru patrat plus TVA, in functie de suprafata. Astfel, pretul scade daca locuinta este mai mare.

Primavara Rezidential va fi livrat in doua faze. Prima va fi data in folosinta in aprilie-mai 2008, iar cea de-a doua in decembrie 2008.

Ansamblul va fi format din 3 imobile cu 3, 6 respectiv 14 etaje si a presupus o investitie de 40 milioane euro, potrivit unor declaratii, anterioare ale dezvoltatorilor.