- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Silver Mall va fi inaugurat vineri la Vaslui printr-o investitie de 6 mil. euro

09 Apr, 10:50 • Redactia DailyBusiness
Silver Mall, al doilea mall ca marime din Moldova, va fi inaugurat vineri la Vaslui, de catre compania Delkimvas SRL, printr-o investitie care se ridica la circa 6 mil. euro.
Silver Mall va fi inaugurat vineri la Vaslui printr-o investitie de 6 mil. euro

„Silver Mall cuprinde 45 de magazine a unor branduri cunoscute. Electrocasnice, mobilier, vestimentatie, incaltaminte, parfumerie de lux, telefonie mobila, optica medicala, bijuterii, florarie sunt cateva din ofertele cu care mall-ul vine in intampinarea vasluienilor”, a declarat Gabriel Neagu, directorul general al complexului.

„Pe langa acestea, vizitatorii mai pot gasi o farmacie, o banca, frizerie, coafor, o agentie de turism si un magazin alimentar ce va veni in intampinarea clientilor cu o gama completa de produse la preturi competitive”, a adaugat Neagu.

El a spus, pentru DailyBusiness, ca Silver Mall mai cuprinde si 200 de locuri de parcare.

De asemenea, complexul include si un spatiu de agrement, cu doua sali de cinematograf, cu o capacitate de 75 de locuri fiecare, operate de Glendale Multiplex, 4 piste de bowling, biliard si snooker, casino, un teren de squash, sala pentru fitnes, sauna, masaj si hidromasaj, solar.

Complexul are si o piscina publica, cu o suprafata de 300 de metri patrati dotata cu un bar.

Lucrarile de constructie au durat aproximativ doi ani.