- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cele mai bune opțiuni pentru o vacanță de vis în Europa 2024! Sunt ieftine iar peisajele îți taie respirația

20 Apr, 16:27 • Cornel Ghimeșan
Dacă planifici să pleci într-o călătorie, acum este momentul perfect să îți alegi destinația de vacanță! În anumite regiuni din Europa, prețurile sunt foarte accesibile și ai oportunitatea să explorezi locuri minunate.
Cele mai bune opțiuni pentru o vacanță de vis în Europa 2024! Sunt ieftine iar peisajele îți taie respirația

În 2024, printre cele mai căutate destinații de vacanță din Europa se numără locuri care oferă prețuri accesibile și peisaje de vis.

În luna martie, mulți călători optează pentru un city break în Europa, având parte de tarife mai scăzute la zboruri. Există mai multe destinații recomandate în această perioadă, unde prețurile sunt avantajoase.

Citește și: Bănci din România, atacate de hakeri pro-ruși. Cum a încercat gruparea NoName75 să fure banii oamenilor

Emma Marinescu, cunoscut blogger de travel, a vorbit despre câteva exemple de destinații. A găsit zboruri extrem de ieftine, unele chiar sub 100 de euro, pentru destinații foarte populare, în perioada martie-aprilie.

Printre opțiunile sugerate se numără Nisa, Franța, dar și Bari sau Sardinia, Italia. În plus, în aceste zone din Europa din , temperaturile sunt ideale pentru călătoriile de primăvară, nu sunt nici prea calde, nici prea reci.

Trebuie avut în vedere că prețurile mici la zboruri se aplică celor care călătoresc doar cu bagaj de mână, așadar, pentru o scurtă escapadă, un rucsac este suficient.

„Am făcut o căutare să văd pe unde aș putea să fug, măcar un city break, și am descoperit că pentru perioada martie-aprilie zborurile ajung undeva până în 100 de euro. Totuși, menționez că fără bagaj de escală sau fără troler.

E vorba de prețurile care includ doar rucsacul, dar eu cred că pentru un city break e suficient. Vorbim de prețuri până în 100 de euro, aici mă refer la Nisa, poate Bari și Sardinia.

Este o perioadă foarte bună de vizitat aceste locații pentru că este o temperatură perfectă. Nu neapărat de făcut baie, dar te poți plimba liniștit”, a spus Emma Marinescu, potrivit Antena 3 CNN.

În plus, cei care ajung în Bari, Italia, au ocazia să exploreze locuri spectaculoase și să se bucure de cele mai delicioase preparate culinare. În acest moment, prețurile se situează în jurul sumei de 50-60 de euro per persoană.

Sicilia și Malta sunt alte două destinații atrăgătoare, unde prețurile sunt accesibile. Biletul de avion costă între 120 și 140 de euro de persoană, iar călătorii se pot desfășura doar cu un rucsac sau o geantă de dimensiuni reduse. De asemenea, cazările nu sunt foarte costisitoare.

În Sicilia, prețurile pentru cazare încep de la 130 de euro pentru o cameră pentru două persoane, în timp ce în Malta, acestea pornesc de la 70-80 de euro. Costurile pentru transport și mâncare sunt, de asemenea, accesibile, conform informațiilor prezentate de Emma Marinescu.

Croația este, de asemenea, o destinație populară printre turiștii români. Pentru un bilet de avion către această țară, călătorii trebuie să plătească în jur de 140 de euro. Cazările pe noapte încep de la 150 de euro.

„Zborul nu este în capitală, dar este foarte ușor de accesat toată coasta dalmată și să ne plimbăm spre Dubrovnik, poate să facem și o oprire acolo că e de bifat”, a adăugat Emma Marinescu.

Citește și: România va primi aproape 50 de milioane de euro pentru o fabrică de pulberi militare construită de Romarm cu Rheinmetall. Ministrul Economiei: ”Știm ce avem de făcut”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult