Auto

Cum arata noul Mercedes-Benz GLE Coupe, o combinatie intre SUV si coupe (Foto)

07 Apr, 11:45 • Redactia DailyBusiness
Mercedes-Benz a combinat doua segmente diferite de autoturisme, fiecare cu stilul sau propriu, pentru a crea un nou model: Mercedes-Benz GLE Coupé.
Cum arata noul Mercedes-Benz GLE Coupe, o combinatie intre SUV si coupe (Foto)

La momentul lansarii pe piata, GLE Coupé va fi disponibil cu motorizari pe benzina si diesel cu puteri cuprinse intre 190 kW (258 CP) si 430 kW (585 CP). 

O noutate in gama o reprezinta GLE 450 AMG, primul reprezentant al unei noi linii de modele sport Mercedes-AMG, care ofera o gama larga de dotari standard. In plus, este echipat si cu sistemul de control dinamic al masinii Dynamic Select, sistemul de directie Sports Direct-Steer si sisteme de asistenta pentru sofer specifice Mercedes-Benz.

GLE Coupé este echipat standard cu transmisia cu noua rapoarte 9G-Tronic si cu sistemul de tractiune integrala permanenta 4Matic. 

GLE Coupé poate fi comandat si in Romania, la preturi incepand de la 56.750 euro fara TVA.

„Noul GLE Coupé combina in mod ideal atributele unui coupé: sportivitate, dinamism si agilitate cu robustetea si versatilitatea unui SUV”, afirma Prof. Dr. Thomas Weber, membru in Consiliul de Administratie, responsabil pentru Cercetare si Dezvoltare Mercedes-Benz Cars.

GLE Coupé este ultimul sosit in portofoliul gamei de coupé-uri Mercedes-Benz,dupa clasicele modele cu doua portiere C, E, S si cele cu patru portiere CLS si CLA.

„Pentru Mercedes-Benz, GLE Coupé este deschizator de drumuri pentru un segment de masini foarte versatile. Ne va permite sa castigam clienti noi pentru marca noastra”, spune Ola Källenius, membru al Boardului Mercedes-Benz Cars responsabil pentru Marketing si Vanzari.