Auto

SUV-ul Duster cucereste inca un continent. Unde se mai lanseaza

23 Sep, 09:31 • Redactia DailyBusiness
Renault a lansat prima masina pe piata auto din Indonezia, si anume modelul Duster, care a inregistart un real succes in Europa. In plus, compania promite noi modele pentru tara asiatica in anul 2015.
SUV-ul Duster cucereste inca un continent. Unde se mai lanseaza

Renault a inceput deja vanzarea SUV-urilor Duster, care sunt asamblate in Indonezia, alaturi de partenerul local Indomobil Group, scrie Automotive News.

Compania a precizat ca autoturismele sunt asamblate din elemente importate din India. Modelul Duster este vandut sub numele Dacia in Europa si Africa si sub numele de Renault pe alte continente.

„Planuim sa aducem si alte modele in Indonezia, incepand din 2015, dar nu am anuntat inca despre ce este vorba”, a declarat un purtator de cuvant al Renault.

Indonezia are cea una dintre cele mai dezvoltate economii din sud-estul Asiei, avand o populatie de 250 de milioane de locuitori. Cu numai 36 de autoturisme la mia de persoane, piata auto reprezinta un potential de crestere pentru Renault, care incearca sa isi vanda modelele si in afara pietelor din Europa, care stagneaza momentan.