Cariere

20.000 de oameni de afaceri sunt prezenti in KeyPeople

19 Dec, 18:29 • Redactia DailyBusiness
KeyPeople, singura retea sociala 100% romaneasca dedicata oamenilor de afaceri de top, reuneste 20.000 de manageri si specialisti din zona middle si top management, care utilizeaza KeyPeople pentru a face schimb de opinii si pentru a pune bazele unor noi afaceri.
20.000 de oameni de afaceri sunt prezenti in KeyPeople

Accesul in comunitate este „filtrat”. Astfel, nu sunt acceptate persoanele care nu fac business pe pozitii de decizie, unde au un cuvant important de spus in industriile in care activeaza. Aici sunt prezenti doar manageri top si middle.

Ai o idee de business si cauti parteneri noi? Acceseaza comunitatea oamenilor de afaceri [url=http://keypeople.dailybusiness.ro/]KeyPeople[/url] si poti intra in contact cu zeci de mii de potentiali clienti, furnizori sau parteneri, care te pot ajuta in dezvoltarea sau consolidarea afacerii tale. De asemenea, vei avea ocazia sa lansezi teme de discutie ori sa participi la dezbateri din zona business.

[url=http://keypeople.dailybusiness.ro/]KeyPeople[/url] are circa 53.000 de vizitatori unici lunar si ofera membrilor sai oportunitati de a incheia noi afaceri si parteneriate, de a gasi job-uri noi sau de a face angajari pe pozitii-cheie.

In pagina personala, care functioneaza ca un mini-blog, membrii publica mesaje si primesc comentarii de la parteneri. In calitate de membru poti urmari pe pagina personala activitatea partenerilor tai din [url=http://keypeople.dailybusiness.ro/]Key People[/url], iar pe homepage-ul serviciului ai la dispozitie un sumar al tuturor evenimentelor, in timp real: noi inscrieri, noi conectari intre parteneri, articole publicate pe forum, mesaje pe paginile personale si comentarii la acestea.

Comunitatea [url=http://keypeople.dailybusiness.ro/]KeyPeople[/url] este gazduita de DailyBusiness.ro, publicatie online de business, cu circa 200.000 vizitatori unici lunar.

Daca nu ai inca cont pe KeyPeople, [url=http://keypeople.dailybusiness.ro/]poti sa iti faci unul aici[/url].