Cariere

Andrei Ristea, noul sales manager al Trend Consult

16 Feb, 18:00 • Redactia DailyBusiness
Compania de training si consultanta Trend Consult l-a promovat pe Andrei Ristea (foto) in functia de sales manager, incepand cu luna ianuarie a acestui an.
Andrei Ristea, noul sales manager al Trend Consult

Andrei Ristea s-a alaturat echipei Trend Consult in anul 2011 ocupand pana in acest an functia de sales consultant. Pe langa managementul propriului portofoliu de clienti, el se va ocupa si de stabilirea si implementarea strategiei de vanzari a companiei.

Cu o experienta de 10 ani in vanzari, Andrei Ristea si-a desfasurat activitatea in trecut inclusiv in zona de management si training pentru diferite companii din domeniul financiar-bancar.

Trend Consult a raportat afaceri de 1.300.000 de euro in 2014, in crestere cu 40% fata de 2013.

„Obiectivul nostru in 2014 a fost o crestere de 30%, mai exact ne-am propus sa atingem o cifra de afaceri de 1.200.000 de euro. Pe la jumatatea anului am realizat ca exista sanse reale sa ne depasim obiectivul. Pentru 2015 planuim o crestere de 10%. Ne aflam in mod clar pe un trend ascendent al pietei si suntem pregatiti pentru urmatorul val. Si aici ma refer la acele companii care au inceput sa ceara programe speciale, adaptate nevoilor lor, care fac parte dintr-un plan la nivel organizational si care combina tipuri de interventii – certificare, training, coaching sau teambuilding”, a declarat Marius Decuseara-Brandenburg, managing partner si country manager Trend Consult.

Trend Consult a furnizat anul acesta servicii catre peste 50 de companii, printre care se numara: Autonom Rent a Car, Banca Comerciala Romana, Biofarm, Coca-Cola, GDF SUEZ Energy Romania, Honeywell, ING Romania, Kaufland, ND Pharma, Orange, Provident, Raiffeisen Bank, Renault Romania, REWE Romania, Telekom Romania, WWF.