Cariere

BRD, Siemens, Renault, printre companiile care asteapta CV-uri la targul West Gate Career District

23 Apr, 16:35 • Redactia DailyBusiness
West Gate Studios, cel mai mare campus privat din Romania, va organiza in perioada 25-26 aprilie targul de joburi West Gate Career District. Printre companiile care isi vor prezenta ofertele la West Gate Career District se numara: BRD-Groupe Société Générale, Siemens, UniCredit, Renault Romania si multe altele.
BRD, Siemens, Renault, printre companiile care asteapta CV-uri la targul West Gate Career District

Prima editie a West Gate Career District va avea loc in perioada 25-26 aprilie, in complexul West Gate din Bulevardul Preciziei, nr. 24, sector 6, Bucuresti. Evenimentul isi propune sa reuneasca, sub aceeasi cupola, companii relevante din toate domeniile de activitate, cu scopul de a facilita accesul tinerilor la ofertele disponibile pe piata muncii. Targul de joburi este precedat de diverse workshop-uri care au loc in perioada 21-24 aprilie in complexul West Gate. 

„Ne bucuram ca am putut atrage inca de la prima editie a West Gate Career District companii din domenii diverse de activitate, de la IT la sistemul medical, care vin cu oferte foarte atractive de internship-uri si au numeroase posturi disponibile”, a declarat Lidia Cirje, project manager West Gate Career District.

Printre companiile care participa la West Gate Career District se numara: BRD-Groupe Soci̩t̩ G̩n̩rale, Siemens, UniCredit, Renault Romania, Medicover, Vauban, OC Product, Carestream, Enterprinse Concept, Dr. Leahu РDental Clinic si Cardul International de Identitate pentru Studenti (ISIC).

Evenimentul este organizat de Consiliul Rezidentilor din West Gate Studios, o echipa de 40 de tineri care reprezinta si deserveste interesele tuturor celor care locuiesc in campusul West Gate Studios.  

West Gate Studios este cel mai mare campus privat Romania si gazduieste peste 1.800 de studenti si tineri profesionisti de diferite nationalitati, care locuiesc in cele 925 de garsoniere si apartamente.