Cariere

Calin Clej, promovat de PepsiCo in functia de marketing director pentru bauturi in 12 tari

02 Feb, 14:55 • Redactia DailyBusiness
PepsiCo anunta o noua schimbare in echipa de marketing: Calin Clej (foto), care a ocupat pozitia de Senior Manager Marketing, PepsiCo East Balkans Beverages & East Europe Carbonated Soft Drinks Platforms, a fost promovat in pozitia de Marketing Director, PepsiCo Greater Balkans Beverages & South Eastern Europe Franchise.
Calin Clej, promovat de PepsiCo in functia de marketing director pentru bauturi in 12 tari

Din noua pozitie, el va coordona platformele de Brand si Trade Marketing pentru bauturile din portofoliul PepsiCo in Romania, Grecia, Bulgaria, Serbia, Albania, Croatia, Macedonia, Muntenegru, Bosnia, Malta, Cipru si Israel, cuprinzand peste 67 de milioane de consumatori.

In noul rol, Calin Clej va asigura buna implementare a planurilor integrate de activitati pentru bauturile PepsiCo si va dezvolta noi sinergii in regiunea pietelor balcanice.

„Calin Clej a jucat un rol cheie in succesul PepsiCo Beverages, imbunatatind procesele de lucru si avansand programe care au sustinut expansiunea brandurilor in pietele locale. Datorita experientei lui, impreuna cu impresionanta intelegere a comportamentului consumatorului, a tendintelor si a mediului concurential, Calin a initiat programe si campanii remarcabile pentru brandurile noastre de bauturi, implicand cu succes consumatorii locali. Pasiunea lui si concentrarea deosebita, impreuna cu abilitatile de lider, il recomanda ca fiind cel mai potrivit pentru noua pozitie”, a declarat Levent Yuksel, Vice President General Manager, PepsiCo Greater Balkans & South Eastern Europe Region Franchise.

„Povestea mea alaturi de PepsiCo a inceput acum treisprezece ani, timp in care mi-am dezvoltat abilitatile si experienta, lucrand pentru unele dintre cele mai cunoscute branduri din lume. Sunt incantat sa preiau aceasta functie, care imi va permite sa gestionez planuri de activitati integrate pentru bauturile PepsiCo intr-o regiune mai mare si mai provocatoare din Europa”, a comentat Calin Clej, Marketing Director, PepsiCo Greater Balkans Beverages & South Eastern Europe Franchise.

La PepsiCo din 2002, Calin Clej conduce, in Romania si in regiune, dezvoltarea platformei de comunicare pentru toate bauturile din portofoliul companiei: Pepsi, 7UP, Mirinda, Mountain Dew, Rockstar, Prigat, Lipton si Gatorade.

Produsele PepsiCo sunt prezente in peste 200 de tari si teritorii din intreaga lume. Compania a generat peste 66 miliarde dolari venit net in 2013. Portofoliul PepsiCo este format dintr-o gama larga de produse alimentare si bauturi, printre care 22 de branduri ce genereaza fiecare peste de 1 miliard de dolari in vanzari anuale de retail.