- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Cât câștigă un angajat de la farmaciile Catena din București. E peste salariul mediu din România

23 Jul, 22:03 • Cornel Ghimeșan
Se caută noi angajați la una dintre cele mai puternice firme din industria farmaceutică. Sunt mai multe posturi scoase la concurs, iar salariile sunt destul de atractive.
Cât câștigă un angajat de la farmaciile Catena din București. E peste salariul mediu din România

Catena e printre cele mai cunoscute branduri de farmacii din România și face angajări noi constant în diferite puncte de lucru.

Catena domină industria farmaceutică și se extinde în continuare la nivel național. Pe site-urile de specialitate sunt o mulțime de anunțuri privind locurile disponibile din cadrul companiei.

Citește și Ce salariu are o farmacistă în România în 2023. Ce diferențe sunt în funcție de anii de experiență în domeniu

„Compania noastră și-a propus să fie un reper fundamental în lumea medicală românească, în ceea ce privește calitatea și profesionalismul serviciilor oferite. Dacă îți dorești să faci parte dintr-un colectiv unit și profesionist, să beneficiezi de un mediu de lucru dinamic și pozitiv, de o pregătire profesională continuă, așteptăm aplicația ta”, sună un anunț de angajare postat de echipa HR a Catena pe site-ul bestjobs.eu.

Oferta e cât se poate atrăgătoare. Salariile sunt peste nivelul mediu din țara noastră. În București se caută referent farmacolog, iar salariul variază între 735 și 815 euro, adică între 3675 și 4075 lei.

De asemenea, pentru un post de farmacist se dă un salariu de 785-865 de euro, mai exact între 3925 și 4325 lei.

Cei care vor un post de farmacist pentru farmacie, cu program, ar trebui să știe că ar primi între 865 și 955 de euro, adică între 4325 și 4775 lei.

Postul cel mai bine plătit e cel de economist junior, care pornește de la 1005-1100 de euro. În lei, salariul e între 5025 și 5500 lei.

Citește și O nouă criză de personal lovește România! În lipsa angajaților, farmaciile sunt nevoite să apeleze la nepalezi

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult