- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Cât câștigă un spălător de vase în Franța. Cazarea și masa sunt asigurate

22 Jul, 17:20 • Russo George
În fiecare an, sezonul estival vine cu un număr mare de anunțuri de angajare pentru sezonieri, din mai toate țările europene și nu numai, mai ales din cele unde turismul este foarte dezvoltat și care atrag un număr mare de vizitatori. Franța este una dintre cele mai vizitate țări europene, astfel încât posturile pentru sezonieri se pot găsi în număr mare pe siturile de specialitate.
Cât câștigă un spălător de vase în Franța. Cazarea și masa sunt asigurate

Un astfel de anunț vine din Franța, unde un restaurant caută spălători de vase, iar condițiile sunt foarte bune, angajatorul căutând o persoană implicată, serioasă și responsabilă.

Compania din Franța care a postat anunțul oferă potențialului angajat contract de muncă pe perioadă nedeterminată, cazare și masă, două zile libere pe săptămână și cinci săptămâni de vacanță pe an, dar și asigurare medicală și training la sediul firmei.

Salariu oferit în Franța este de 1.300 – 1.400 de euro (net) pe lună, potrivit anunțului.

Salarii de 3000 de euro pentru sezonieri în Germania

În Germania sunt foarte multe locuri de muncă pentru culegătorii de sparanghel, iar salariul oferit pentru un astfel de angajat sezonier nu este unul deloc de neglijat.

Salariul oferit într-un anunț este de 3.000 de euro pe lună. De asemenea, există și alte beneficii, precum cazarea și asigurarea medicală.

În plus, persoana care a postat anunțul spune că garantează încheierea unui contract de muncă.

Val masiv de angajări în Italia, nu doar în Franța
Val masiv de angajări în Italia

Când vine vorba de plecat la muncă în străinătate, Germania este printre cele mai căutate țări de către români, pentru siguranța economică pe care o oferă.

Alegerea este simplu de explicat. În Germania, potrivit publicației Ziarul Românesc, salariul mediu anual este de 44.074 de euro. Lefurile diferă în funcție de studii și pregătire. De exemplu, un absolvent de facultate câștigă, în medie, 58.602 euro pe an,  iar un angajat cu responsabilitate personală, 50.118 euro pe an.

Citește și: Românii vor avea salarii uriașe de la 1 septembrie! Toți angajații din România vor încasa 3.300 de lei, iar cei din construcții 4.500