Cariere

Directorul general al Vodafone Romania va fi inlocuit

24 Jan, 09:55 • Redactia DailyBusiness
Seful Vodafone Romania,  Inaki Berroeta, (foto) a fost selectat sa ocupe functia de director general al diviziei din Australia, Vodafone Hutchison Australia, incepand cu data de 1 martie 2014, potrivit The Sydney Morning Herald, citat de Agerpres.
Directorul general al Vodafone Romania va fi inlocuit

Spaniolul Inaki Berroeta, 47 de ani, a fost numit CEO al Vodafone Romania in decembrie 2010, dupa un mandat de trei ani in fruntea Vodafone Malta.

La Vodafone Hutchison Australia, Berroeta urmeaza sa-l inlocuiasca pe Bill Morrow care va prelua conducerea noii entitati guvernamentale care se va ocupa de lansarea noii retele nationale de internet broadband din Australia, NBN Co.

Intr-un comunicat de presa, Bill Morrow a apreciat ca experiente dobandita de Inaki Berroeta in cadrul grupului Vodafone va ajuta la o tranzitie lina.

“Inaki este o potrivire buna pentru echipa locala, iar experienta sa variata ii permite sa conduca Vodafone in urmatoarea faza a planului de relansare”, se arata in comunicatul de presa, citat de capital.ro.

Vodafone Romania a raportat venituri din servicii de 352,9 milioane de euro in cele 6 luni ale anului fiscal incheiate la 30 septembrie 2013, in scadere cu 3,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, si un numar de clienti in crestere la 8.182.923 de persoane.