Cariere

Edenred Romania are un nou director general

02 Mar, 12:07 • Redactia DailyBusiness
Vianney du Parc este noul director general al Edenred Romania, cea mai mare companie emitenta de tichete de masa si alte tipuri de carduri si tichete preplatite.
Edenred Romania are un nou director general

Dupa un mandat de 2 ani in Romania, Pierre Gagnoud, fostul director general al companiei, va prelua management-ul Edenred Spania. 

Incepand din martie 2015, noul director general al companiei Edenred Romania este Vianney du Parc, anterior director general al Edenred Polonia. 

Vianney du Parc este absolvent al Paris Business School, cu studii post-universitare in Finante. Dupa o prima experienta ca auditor financiar la Deloitte, Vianney du Parc s-a alaturat departamentului de control financiar al grupului Accor in 2005, devenind in 2008 Director Financiar pentru Accor Hotels in Europa de Est. S-a alaturat grupului Edenred in 2010, in functia de controlor financiar pentru Europa Centrala si Scandinavia, iar in 2011 a fost numit director general al Edenred Polonia.

Grupul Edenred este lider si la nivel international, si in Romania, in domeniul tichetelor si cardurilor preplatite pentru beneficii extra-salariale, pentru gestiunea cheltuielilor profesionale si pentru programe sociale publice. In Romania, cel mai cunoscut produs al companiei este tichetul de masa Ticket Restaurant, utilizat de peste 30.000 de companii si aproape 1 million de angajati in peste 45.000 de magazine si restaurante afiliate.

Ticket Restaurant este in prezent cel mai utilizat beneficiu extra-salarial in Romania. Edenred emite de asemeni si tichete sociale, tichete de cresa, tichete cadou si, din 2010, si carduri cadou, fiind singurul emitent de tichete care emite deja carduri in Romania.

Compania a anuntat recent lansarea primului card de masa din Romania, tot sub brandul Ticket Restaurant, dupa o perioada de pregatiri intense pentru aceasta schimbare majora, prin care industria tichetelor va intra in era digitala. 

Noul Director General al companiei, Vianney du Parc, are experienta in lansarea si implementarea cardurilor preplatite de beneficii, alaturi de tichetele clasice. Sub conducerea sa, Edenred Polonia a lansat cardurile de masa Ticket Restaurant, precum si carduri de cadouri si carduri pentru programe sociale.