Cariere

EY Romania recruteaza 95 de absolventi din toata tara

06 Feb, 11:27 • Redactia DailyBusiness
EY Romania a deschis campania de recrutare de juniori, prin care va angaja aproape 100 de tineri absolventi din intreaga tara.
EY Romania recruteaza 95 de absolventi din toata tara

Procesul se va desfasura pe parcursul a trei luni, timp in care absolventii din 2015 si cei care au absolvit in ultimii doi ani pot aplica online, la link-ul: http://www.ey.com/RO/en/Home

Candidatii interesati de o pozitie entry-level in companie vor interactiona direct cu specialistii EY si cu echipa de recrutare in cadrul a peste 20 de evenimente in sediul EY, in universitati si targuri de job-uri din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Chisinau. 

Procesul de selectie va include: pre-selectie a CV-ului, video-recruitment, testari socio-metrice si EY Mega Days – o competitie dedicata candidatilor care participa in campania de recrutare din aceasta primavara. In cadrul procesului de selectie, candidatii vor putea cunoaste indeaproape compania EY Romania, iar echipa EY va putea evalua atat aspecte care tin de abilitatile verbale, numerice, de limba engleza ale candidatilor, precum si cele de inter-relationare specifice activitatilor individuale si de echipa ce vor urma pentru finalisti. 

Cei 95 de juniori care vor fi selectati in aceasta primavara isi vor incepe activitatea in septembrie 2015, cand se vor alatura celor 600 angajati care fac parte din echipa EY, in 5 birouri din tara si din Republica Moldova.  

Cei mai multi dintre tinerii care aplica pentru un job la EY isi motiveaza alegerea prin posibilitatea de a-si desfasura activitatea in echipe multidisciplinare, avand acces la resurse globale si la cele mai bune practici in domeniu. De asemenea, tinerii valorizeaza posibilitatea de a participa in programe internationale de certificare ACCA, ACA, CFA s.a., pe care EY le ofera noilor angajati. 

EY investeste anual 3.000 de euro in medie pentru formarea fiecarui angajat.   

Anul trecut, peste 81 de noi angajati au inceput activitatea in EY de pe bancile universitatilor si 35 de interni au fost recrutati pe parcursul anului.

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 190.000 de angajati in peste 700 de birouri din 150 de tari si venituri de aproximativ 27,4 miliarde de dolariin anul fiscal incheiat la 30 iunie 2014. In Romania, EY activeaza din anul 1992. Cei peste 500 angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii si servicii de asistenta in afaceri catre companii multinationale si locale.