Cariere

Florin Trandafirescu este noul Managing Director Unilever South Central Europe

01 Jul, 17:28 • Redactia DailyBusiness
Florin Trandafirescu este noul Managing Director Unilever South Central Europe, începând cu 1 iulie 2016. Înainte de această numire, Florin Trandafirescu a condus operațiunile Unilever în Cehia și Slovacia, timp de patru ani.
Florin Trandafirescu este noul Managing Director Unilever South Central Europe

Florin Trandafirescu are o experiență de peste 19 ani în Unilever, perioadă în care a deținut mai multe funcții de management, atât în cadrul Unilever South Central Europe, cât și al altor entități ale companiei.

După ce a condus fabrica Unilever de la Ploiești și a fost implicat într-un proiect de Supply Chain în Marea Britanie, Florin Trandafirescu a preluat funcția de Director Supply Chain Unilever South Central Europe, iar ulterior a fost numit Vicepreședinte Supply Chain pentru Rusia, Ucraina și Belarus.

În 2008, Florin Trandafirescu a preluat funcția de General Manager Inmarko Rusia, companie locală producătoare de înghețată, imediat după achiziția acesteia de către Unilever. După finalizarea procesului de integrare, în 2012, a fost desemnat Managing Director Unilever Cehia și Slovacia.

Florin Trandafirescu va conduce operațiunile Unilever din 8 țări: România, Bulgaria, Serbia, Moldova, Macedonia, Albania, Kosovo și Muntenegru.
Absolvent al Institutului Politehnic București, Florin Trandafirescu a lucrat, după absolvire, în cadrul Electromagnetica București, după care a petrecut 5 ani în cadrul companiei Siemens / EMCOM în Germania și în România.

În 1997 s-a alăturat companiei Unilever, ca manager al fabricii din Ploiești.
În ultimii patru ani, Jarek Malinowski a deținut funcția de Managing Director Unilever South Central Europe.

Cu o experiență profesională de aproape 25 de ani, Jarek Malinowski își va întrerupe cariera în Unilever pentru un an sabatic.