Cariere

HR Club are un nou Consiliu Director

23 Apr, 15:18 • Redactia DailyBusiness
Comunitatea profesionistilor in resurse umane din Romania (HR Club) si-a ales, prin vot, noul Consiliu Director, pentru mandatul 2015-2018. Au fost exprimate 202 voturi, dintre care 184 electronic si 18 in cadrul adunarii generale a membrilor HR Club din data de 16 aprilie.
HR Club are un nou Consiliu Director

Consiliul Director al HR Club pentru mandatul 2015- 2018 este format din: 

Presedinte Consiliu Director: Radu Mavrodin (foto), Director Resurse Umane, Oyak – Renault Turcia

Membrii Consiliu Director:
• Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane, BRD Groupe Societe Generale
• Andreea Voinea, Director Executiv Resurse Umane, BCR
• Dana Roman (Barbara), Human Resources Manager – Eastern Europe, Tenaris
• Florin-Ioan Petean, Director Executiv, Centrul de Dezvoltare Manageriala (CDM)
• Horatiu Cocheci, Senior Manager, Leader Departament de Consultanta in Resurse Umane, PricewaterhouseCoopers
• Marius Decuseara-Brandenburg, Managing Partner, Trend Consult Romania

Membrii Consiliului Director ocupa functii de conducere in diferite companii importante din Romania sau strainatate, dar, in ciuda programului aglomerat, dedica din timpul lor muncii voluntare in cadrul Asociatiei (membrii Consiliului Director nu sunt remunerati). Se implica, din pasiune pentru aceasta frumoasa profesie – managementul resurselor umane, in vederea dezvoltarii comunitatii de HR din Romania. 

Rolul Consiliului Director este de a trasa directiile strategice si obiectivele Asociatiei, a aproba planul de executie (activitati/proiecte) si bugetul anual de venituri/cheltuieli si de a veghea la implementarea acestora. De asemenea, Consiliul Director hotaraste colaborarea cu alte organizatii si, nu in ultimul rand, se implica activ in dezvoltarea comunitatii HR Club.   

HR Club este asociatia profesionistilor in resurse umane din Romania. Infiintat in anul 2004, misiunea HR Club este de a incuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea si promovarea celor mai bune practici in domeniu. 

In prezent, HR Club are un numar de 400 de membri, din peste 300 de organizatii ce activeaza in principalele industrii din Romania. HR Club este membru al Asociatiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) si membru al Federatiei Mondiale a Asociatiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA). Din august 2013, HR Club este membru in Consiliul Economic si Social. Partenerii anuali pentru 2015 ai HR Club sunt BCR Pensii si Trend Consult Group.