Cariere

Ioana Enache preia conducerea operatiunilor Amway din Grecia

17 Feb, 14:07 • Redactia DailyBusiness
Ioana Enache, director general Amway Romania si Bulgaria, a preluat si conducerea operatiunilor Amway in Grecia, incepand cu data de 1 ianuarie 2015.
Ioana Enache preia conducerea operatiunilor Amway din Grecia

In cele trei tari, Amway are o retea de aproape 80.000 de intreprinzatori privati. 

Inainte de a se alatura managementului companiei Amway, Ioana Enache a acumulat o vasta o experienta profesionala in cei 22 de ani de activitate in vanzari, marketing, comunicare, strategie si managementul schimbarii, ocupand pozitii cheie in cadrul unor companii precum GlaxoSmithKline, A&D Pharma si Petrom. 

Ioana Enache s-a alaturat echipei Amway in 2012.

In prezent, Amway opereaza in 30 de piete din Europa. Amway Grecia si-a inceput activitatea in anul 1996 si, in acest moment, asigura servicii, sprijin si motivare pentru peste 20.000 de intreprinzatori – Amway. 

Amway Grecia ofera peste 400 de produse de frumusete, nutritie, ingrijire personala si ingrijire a locuintei.  

Amway este una dintre cele mai de succes afaceri de familie, precum si una dintre cele mai mari companii din industria bunurilor de larg consum de la nivel mondial. Produsele Amway sunt distribuite la nivel global exclusiv prin intermediul  intreprinzatorilor.

In 2013, compania a inregistrat venituri totale de peste 11,8 miliarde dolari. Marcile Amway cu cele mai mari vanzari sunt reprezentate de vitaminele, mineralele si suplimentele alimentare Nutrilite, produsele de ingrijire a pielii Artistry si sistemele de tratare a apei, eSpring.